Spread the love

Siapa Dia Kursus.com.my

Salah satu Pusat Pendidikan Terbaik di Malaysia

DEH Kursus dot Com dot My ditubuhkan pada tahun 2008 untuk menyediakan peluang latihan yang menarik, bermakna dan mudah untuk tenaga kerja Malaysia. Transformasi adalah di tengah-tengah apa yang kami lakukan, memberi inspirasi kepada kami untuk melabur dalam komuniti kami dan menggabungkan amalan mampan dalam operasi kami.

Pada teras kami,DEH Kursus dot Com dot My membantu perniagaan membuka kunci potensi penuh aset mereka yang paling berharga – modal insan. Untuk terus berdaya saing dalam menghadapi Industri 4.0, organisasi memerlukan bakat Pekerja 4.0 yang kami bangun dan melengkapkan dengan Teknikal, Teknologi, dan Kemahiran Adaptif yang diperlukan, termasuk kursus grafik, web, video, digital pemasaran, media sosial, seo, AI – Artificial Intelligence, machine learning, google, facebook dan banyak lagi.

Kami sentiasa bekerjasama dengan rakan kongsi industri bertaraf dunia dan agensi berkaitan untuk memastikan program latihan kami relevan, terkini, dan sejajar dengan dasar yang ditetapkan. Hubungan kerja kami yang rapat dengan Kesatuan juga membantu kami memahami keperluan pekerja dari pelbagai sektor.

Di luar latihan, kami bekerjasama dengan kerajaan untuk menyediakan kerjaya holistik dan sokongan pembangunan, bantuan dan bimbingan untuk isu-isu di tempat kerja, dan nasihat pemasaran untuk pelbagai bidang. Sebagai penyedia Penyelesaian Pembelajaran Keseluruhan, kami juga menyediakan analisis konsultasi pembelajaran dan pembangunan korporat dan analisis keperluan latihan untuk membantu organisasi mencari penyelesaian latihan yang berkesan untuk pekerja mereka.

BIZ

Kursus . com . my
2008 – 2020

Siapa Guru Anda

Kursus Pemasaran Digital

Mr NangSenior Trainer

WhatsApp chat
Skip to toolbar