Call Agent

+6 010 220 6800

Loading Events
  • This event has passed.

Kursus Google Ads

May 21, 2022 @ 9:00 am - 5:00 pm MYR199

Kursus Google Ads

Bengkel ini adalah pandangan menyeluruh pada semua aspek Google Ads. Dapatkan pengenalan kepada pengiklanan berbayar dan pergi dengan pemahaman tentang elemen penting yang diperlukan untuk mencipta kempen berbayar yang berjaya melalui Google. Untuk maklumat lanjut tentang topik yang diliputi dalam kelas, sila rujuk sukatan pelajaran di bawah. Ini adalah peluang yang baik untuk sesiapa sahaja yang ingin mengembangkan kesedaran jenama mereka melalui teknik yang dicuba dan benar seperti yang diajar oleh pakar industri Google. Google Ads ialah salah satu alat terbaik untuk penjanaan petunjuk. Jika kempen anda disediakan dengan betul, kempen ini berpotensi untuk menghantar petunjuk yang sangat disasarkan dan layak ke tapak web anda, borang ikut serta atau harta dalam talian yang lain. Google Ads juga membenarkan perniagaan memfokuskan kepada orang yang mencari secara khusus untuk perkara yang mereka inginkan. Ini bermakna carian perniagaan anda boleh diperhalusi secara berterusan supaya hanya orang yang ingin membeli produk atau perkhidmatan anda dihantar ke tapak web anda melalui platform ini.

Belajar dengan Projek Hands-on

Pelajari kemahiran praktikal dengan mengerjakan projek sebenar dengan bimbingan pengajar dan syarahan untuk mengukuhkan dan meningkatkan kemahiran anda. Menjadi hands-on adalah penting terutamanya di dalam bilik darjah kerana ia membolehkan pelajar melibatkan diri dalam pembelajaran kinestetik. Kajian telah menunjukkan bahawa pembelajaran kinestetik, di mana anda menjalankan aktiviti fizikal dan bukannya mendengar kuliah, adalah jenis pembelajaran yang paling popular dengan pelajar – ‘melakukan’ membantu anda memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang bahan tersebut. Ia membolehkan pelajar mencuba percubaan dan kesilapan, belajar daripada kesilapan anda, dan memahami potensi jurang antara teori dan amalan. Dan yang paling penting, ia memberi peluang unik kepada pendidik untuk memperkayakan minda pelajar mereka dengan cara baharu dan menarik.

Dapatkan Sijil Tamat dari Google SkillShop Percuma
Setelah tamat kursus ini, anda akan menerima sijil rasmi yang membuktikan penguasaan kurikulum anda. Kami akan menghantar pautan kepada anda untuk memuat turun sijil anda, berkongsinya dalam talian dengan rakan anda, menyiarkannya ke rangkaian profesional anda di LinkedIn dan melihat semua sijil yang anda perolehi. Tahniah atas pencapaian anda!

Kursus-Google-Ads-di-Malaysia
May 21, 2022 @ 9:00 am - 5:00 pm
MYR199
Event Category:

Venue

DE Kursus Online
Eco Sanctuary
Shah Alam, Shah Alam 47500 Malaysia
+60102206800

Organizer

De Kursus
+60102206800
my_nang@yahoo.com