Kursus Reka Bentuk Grafik

When:
July 9, 2019 @ 10:00 am – July 11, 2019 @ 4:30 pm
2019-07-09T10:00:00+08:00
2019-07-11T16:30:00+08:00
Where:
Double Effect House
N-10-03
First Subang Mall, Jalan SS15/4G
Cost:
MYR 860
Contact:
Nang
0102206800

Reka Bentuk Grafik dan Teori Reka Bentuk Komunikasi Visual dan Praktikal dengan Aplikasi Reka Bentuk Adobe

\

Kursus Reka Bentuk Grafik Malaysia

Kursus Reka Bentuk Grafik Malaysia

Prinsip Reka Bentuk: Keseluruhan Reka Bentuk Seni Grafik & Visual
Prinsip reka bentuk mencadangkan cara yang berkesan dan menyenangkan untuk mengatur teks dan grafik pada halaman serta susunan elemen individu dalam ilustrasi, logo, dan reka bentuk grafik secara keseluruhan dokumen.
Asas Tahap Pertengahan: Adobe Illustrator CC & Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop:
Photoshop telah menjadi alat yang berguna untuk pereka grafik untuk mencipta karya seni dengan mudah dan estetik. Sebagai contoh, studio reka bentuk boleh menggunakan Photoshop untuk memvisualisasikan mereka mengambil konsep awal dan kemudian bergerak ke media yang berbeza untuk melengkapkan konsep. Kerana populariti Photoshop, fail JPA digunakan secara meluas dan disokong sedikit sebanyak oleh kebanyakan perisian bersaing.

Adobe Illustrator:
Buat seni vektor dan ilustrasi menggunakan alat canggih, tepat dan tipografi. Bekerja dengan cepat dan intuitif pada segala-galanya daripada identiti jenama dan bahan pemasaran kepada grafik untuk web, video dan filem. Illustrator CC adalah sebahagian daripada Awan Kreatif, jadi anda boleh menyegerakkan tema warna, ruang kerja dan projek – semua dengan hanya beberapa klik.

Peraturan Komposisi:
Nah, dalam terma yang sangat mudah, ia adalah bahagian di mana semua elemen yang berasingan bersatu untuk membentuk keseluruhannya. Apabila semua jenis anda, imej anda, grafik dan warna anda, bersatu untuk membentuk satu reka bentuk yang padan.

Teori Warna:
Jika anda terlibat dalam penciptaan atau reka bentuk dokumen visual, pemahaman warna akan membantu apabila memasukkannya ke dalam reka bentuk anda sendiri.

 

Reka Bentuk Antara Muka Pengguna:

Teknik Untuk Meningkatkan Reka Bentuk UI & UE anda
Reka bentuk web terdiri daripada reka bentuk antara muka, sebahagian besarnya. Terdapat banyak teknik yang terlibat dalam pembuatan antara muka yang cantik dan berfungsi.

Lima langkah mudah untuk Reka Bentuk Tipografi yang lebih baik:
Jenis tipografi yang saya bicarakan bukan tipografi tipikal “Apa yang saya harus gunakan” tetapi sebaliknya anda “mengetik tanda baca gantung dari tipografi em-dash anda.”

================================================== ===========================

Pusat Latihan di:

 

N-10-03, Northern Tower, First Subang Mall,, Jalan SS15/4G, 47500 Subang Jaya, Selangor DE, Malaysia.

Projek yang akan dimuktamadkan: (Pakej Sistem Identiti Korporat) Logo, Kad Nama, Bunting, Banner, Grafik Web, Ketua Berita, Flyer, risalah, Kemahiran Mengedit Foto, Papan Tanda, Surat Berita untuk cetak dan web / e-mel, pembungkusan dan …

Khalayak: Pemula tanpa pengetahuan, suka menjadi freelancer paruh waktu, dan peningkatan diri untuk kebutuhan pasar saat ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat
Skip to toolbar