Call Agent

+6 010 220 6800

Loading Events
  • This event has passed.

Kursus SEO

May 29, 2022 @ 9:00 am - 5:00 pm MYR199

Kursus SEO

Pengoptimuman Enjin Carian (SEO) ialah kemahiran pemasaran yang kritikal. Ia merupakan bahagian penting dalam mana-mana perniagaan yang sedang berkembang dan memastikan tapak web anda berada pada kedudukan tinggi pada enjin carian untuk kata kunci tertentu. SEO yang baik bukan sahaja meningkatkan pengiktirafan jenama anda tetapi membantu mengekalkan kaitannya dalam landskap digital yang semakin kompetitif.

Dalam bootcamp dua hari ini, biasakan diri anda dengan asas SEO dan dapatkan kelebihan berbanding persaingan anda melalui pelajaran praktikal dalam pengoptimuman enjin carian dan analisis kata kunci kompetitif.

Bootcamp SEO ini bertujuan untuk pemilik perniagaan, pemasar dan pembangun bahagian hadapan yang ingin meningkatkan kebolehpasaran mereka. Untuk maklumat lanjut tentang topik yang diliputi dalam kursus, sila rujuk sukatan pelajaran kami di bawah.

Ketahui strategi SEO lanjutan, amalan terbaik, teknik pengoptimuman mudah alih, alat ukuran dan banyak lagi

SEO bermaksud Pengoptimuman Enjin Carian. Dalam istilah yang paling mudah, SEO yang baik mengoptimumkan keterlihatan anda dalam talian. Ini bermakna bahawa lebih ramai orang melihat tapak web anda, lebih banyak trafik dalam talian anda meningkat dan lebih baik peluang anda untuk menyediakan produk atau perkhidmatan anda kepada lebih ramai orang. Mari kita pecahkan mengapa SEO sangat penting.

Terdapat hanya 10 tempat—betul, hanya 10—pada halaman carian Google. Jadi tanya diri anda, apabila anda menaip dalam carian Google, berapa kerap anda meneroka halaman pertama ke halaman kedua, ketiga atau kedua puluh hasil carian? Kemungkinannya, anda jarang perlu kerana beberapa pilihan pertama pada halaman Google pertama itu mengandungi maklumat yang anda minta dalam pertanyaan carian anda.

Jika bakal pelanggan menaip topik yang berkaitan dengan perkara yang boleh disediakan oleh perniagaan anda, tidakkah anda mahu berada di halaman hasil carian pertama itu bersama pesaing anda? Jika anda tidak berada dalam salah satu daripada sepuluh tempat carian teratas tersebut, perniagaan lain baru sahaja memperoleh pelanggan baharu—atau, anda baru sahaja kehilangan satu.

Inilah kepentingan SEO untuk perniagaan anda: SEO memberi anda kuasa untuk menjadi jawapan kepada soalan bakal pelanggan. Selain keterlihatan dan peningkatan trafik, SEO menyumbang kepada suara berwibawa anda dalam bidang anda. Autoriti kemudian membawa kepada kepercayaan jenama, yang akhirnya membawa kepada kesetiaan jenama.

Apabila bertanya soalan mengapa SEO bagus untuk perniagaan, jawapannya ialah SEO bukan sahaja menarik pelanggan baharu tetapi lama kelamaan ia juga membolehkan anda memperdalam hubungan perniagaan anda dengan pelanggan tersebut kerana kepercayaan yang telah anda temukan dengan mereka.

Kursus SEO
May 29, 2022 @ 9:00 am - 5:00 pm
MYR199
Event Category:

Venue

DE Kursus Online
Eco Sanctuary
Shah Alam, Shah Alam 47500 Malaysia
+60102206800

Organizer

De Kursus
+60102206800
my_nang@yahoo.com