Kursus Suntingan Video

When:
January 28, 2019 @ 10:00 am – January 30, 2019 @ 4:30 pm
2019-01-28T10:00:00+08:00
2019-01-30T16:30:00+08:00

Bengkel Kursus Suntingan Video

Pengeditan adalah sama penting, walaupun ia tidak sama pentingnya dengan komponen kandungan. Jika anda mahu menggunakan teknologi penyuntingan untuk merangsang video, anda tidak boleh mengeditnya dengan baik. Tangkap penonton menerusi teknik penyuntingan kreatif profesor editorial yang memenangi anugerah antarabangsa. Sila buat pengeluaran profesional video amatur dengan keupayaan menyunting pandai. Anda ingin meningkatkan keupayaan anda menggunakan perisian penyuntingan, tetapi jangan menggunakan kursus ini untuk meningkatkan kreativiti anda.

Kursus Suntingan Video Malaysia

Kursus Suntingan Video Malaysia

Kursus Suntingan Video Asas ke Tahap Pertengahan Adobe Premiere Pro & Adobe After Effects

Susunan papan cerita, Idea dan Konsep, Kawalan garis masa, Konsep Kawalan Kawalan Kamera dan Camcorder

Dengan Sijil Penyelesaian setelah latihan selesai.

 

Bengkel Latihan Pengedaran Video Asas ke Tahap Lanjutan

Adobe Premiere Pro, Adobe After Effect & Adobe Encore

Adobe Premiere Pro:

Edit video dengan lebih cepat dan lebih curang dengan Adobe Premiere Pro. Ciri-ciri baru termasuk saluran paip penggredan warna bersepadu dengan Adobe SpeedGrade CC, sokongan format asli yang diperluas, penyuntingan multicam yang lebih baik, dan banyak lagi. Dengan Cloud Creative, mudah untuk memuat turun ciri terkini dan menyegerakkan tetapan dan pintasan anda kepada mana-mana komputer dalam mana-mana teliti edit di dunia.

Adobe After Effects :

Buat yang mustahil mungkin dengan yang baru, yang lebih berkaitan Selepas Kesan. Dapatkan ciri-ciri masa yang hebat seperti Pipeline 3D Live dengan perisian Maxon Cinema4D dan Tracker Mask baru, yang membolehkan anda memohon topeng dan kesan bingkai perjalanan mengikut bingkai sepanjang komposit anda. Kongsi kerja dari dalam aplikasi, segerakkan tetapan anda di seluruh mesin, dan dapatkan akses kepada ciri baru sebaik sahaja ia dikeluarkan.

Kami untuk Adobe Encore mengajar anda bagaimana untuk menulis DVD seperti seorang profesional. Belajar untuk membuat menu, menyesuaikannya dalam Photoshop, menambah penanda bab, membuat persembahan slaid dan banyak lagi. Siri ini juga akan mengajar anda cara membuat senarai main, menambah sari kata dan trek audio alternatif.

Kandungan Kursus:

Ketahui bagaimana untuk menulis DVD

Ketahui cara membuat tayangan slaid

Tambah Menu Tersuai ke DVD anda

Buat senarai main dan tambahkan sari kata

Projek yang akan diselesaikan: 5 minit filem pendek dengan menembak, menyunting, memotong, animasi,

muzik bacgkground, narasi dan kesan khas.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat