Spread the love

Kursus Adobe After Effects

Kursus Adobe After Effects CC (Asas)

Download Adobe After Effects CC 30 days trial at HERE

2 hari
Kursus Adobe After Effects CC 2 hari ini memperkenalkan pelatih kepada konsep asas bekerja dengan Adobe After Effects CC. Ia bertujuan untuk memberikan perwakilan keyakinan untuk mula menggunakan aplikasi dalam persekitaran profesional dan belajar untuk menghasilkan animasi lancar dan kesan khas yang canggih.

Adobe After Effects adalah pilihan profesional. Mewujudkan kandungan rekabentuk dinamik dari pengeluaran video dan gambar komersial ke pembangunan gelaran web selepas latihan Adobe Effects After Effects.

KETERANGAN KURSUS:
Kursus Adobe After Effects 2 hari ini memperkenalkan perwakilan kepada konsep asas bekerja dengan Adobe After Effects. Ia bertujuan untuk memberikan perwakilan keyakinan untuk mula menggunakan aplikasi dalam persekitaran profesional untuk menghasilkan animasi yang lancar dan kesan khas.

TERMASUK:
Manual Kursus dan Latihan Media
Makanan ringan

SIAPA HENDAK HADIR:
Sesiapa yang ingin bekerja dalam bidang video, atau yang kini bekerja di lapangan, atau pengguna aplikasi Adobe yang ingin mengembangkan kemahirannya untuk menambah kesan khas kepada projek video. Sesetengah pelajar mungkin berminat terutamanya dalam membuat video terutamanya untuk Web, dan yang lain untuk filem, tetapi majoriti menyediakan lebih banyak untuk bekerja dalam video siaran. Kursus ini adalah untuk orang baru untuk Selepas Kesan.

APA YANG ANDA AKAN MEMBELAJARAN:
Selepas Kesan antara muka
Belajar untuk membuat animasi
Bekerja dengan lapisan, gunakan kesan
Bekerja dengan topeng dan matte
Fail eksport.

PRASARISME:
Pengalaman dengan sistem operasi Macintosh / Windows.

PERSIJILAN
Penyempurnaan sijil diberikan setelah pelatihan selesai.

kursus adobe after effects malaysia
Garis Panduan Kursus Adobe After Effects CC (Asas)
Pelajaran 1
Pengenalan kepada Antara Muka Sediakan & Mengimport, Meneroka antara muka, Menyimpan susun atur tingkap, Mengimport media, Mengatur media, Mewujudkan komposisi, Lapisan, suis dan sifat
Pelajaran 2
Keperluan animasi Membuat kerangka utama, Mengagihkan sifat dan kesan, Mengedit kerangka utama, Kerangka kunci auto
Pelajaran 3
Aliran Kerja Kaedah-kaedah projek penganjur, Memastikan kelenturan dalam projek, Precomposing – bila, bagaimana dan mengapa, Keibubapaan
Pelajaran 4
Bekerja Dengan Topeng Mencipta topeng, sifat Topeng
Pelajaran 5
Teks Mencipta teks dalam Selepas Kesan, Laluan teks, Menggunakan animator teks pra-dibina, Pratetap pelayaran di Adobe Bridge
Pelajaran 6
Lapisan Bentuk Pengenalan kepada lapisan bentuk, Mewujudkan bentuk tersuai
Pelajaran 7
Alat boneka Menggunakan alat boneka untuk mencipta gerakan, Mengawal jejambat penyimpangan
Pelajaran 8
Kesan Mengaplikasikan kesan, kesan kerangka Keyframing, Menggunakan lapisan penyesuaian
Pelajaran 9
Kata kunci Asas-asas kunci
Pelajaran 10
Pengenalan kepada 3D Bekerja dengan lapisan 3D, Menggunakan paksi dan paparan 3D
Pelajaran 11
Asas Pelacakan Motion Pelacak gerakan, Mencari titik jejak yang baik, Melicinkan
Pelajaran 12
Mengeksport Berikan barisan, Tetapan output, Format fail, Tetapan mampatan
 Kursus Adobe After Effects CC (Pertengahan)

1 hari
Kursus 1 hari Adobe yang diperakui Kreatif Awan Selepas kursus grafik kesan Kesan mengambil perwakilan di luar konsep asas bekerja dengan Adobe After Effects.

Adobe After Effects adalah pilihan profesional. Mewujudkan kandungan rekabentuk dinamik dari pengeluaran video dan gambar komersial ke pembangunan gelaran web selepas Kursus Adobe  After Effects CC.

Setelah selesai, anda boleh melanjutkan kemahiran anda dengan mengikuti kursus Advanced kami.

KETERANGAN KURSUS:
Kursus Adobe After Effects CC 1 hari mengambil perwakilan di luar konsep asas bekerja dengan Adobe After Effects.

TERMASUK:
Manual Kursus dan Latihan Media
Makanan ringan

SIAPA HARUS HADIR?
Kursus Adobe After Effects CC ini adalah untuk orang yang mempunyai pengalaman After Effects yang ingin menggunakan teknik yang lebih maju.

APA YANG ANDA AKAN MEMBELAJARAN:
Animasi lanjutan
Ungkapan
3D lanjutan
Penjejakan kamera dan gerakan untuk import / eksport model 3D
Gunakan warna dengan berkesan
Metodologi kerja penyegerakan dan crossflow Awan kreatif

PRASARISME:
Pengetahuan tentang Effects After Effects bersamaan sekurang-kurangnya 80% dari kursus Asas kami.
Pengalaman dengan sistem operasi Macintosh.

PERSIJILAN
Penyempurnaan sijil diberikan setelah pelatihan selesai.

Garis Panduan Kursus Adobe After Effects CC (Pertengahan)
Pelajaran 1
Teknik animasi yang lebih baik Membaikilah pemasaan, orientasi Auto, Memahami peraturan animasi, Menggunakan graf utama frames, Menggunakan graf kelajuan untuk menyempurnakan masa, Menggunakan pelbagai jenis kerangka utama, penyambungan Keyframe, Pengeluaran frames utama
Pelajaran 2
Teknik penutupan Ciri-ciri topeng animasi, bulu topeng lebar Variabel, Bekerja dengan lapisan, Topeng gerakan, Menggunakan topeng sebagai jalan
Pelajaran 3
Teks Melaraskan teks yang dibuat dalam Photoshop dan Illustrator, Membina animator teks khusus
Pelajaran 4
Animasi wayang yang lebih maju Mengimport dari Illustrator dan Photoshop, Controller Expression Controller pada lapisan null, Starching, Mengawal kedalaman, Menghindari batasan alpha channel
Pelajaran 5
Penggunaan Kesan yang lebih baik Gambaran keseluruhan kesan utama, Penjanaan zarah, Simulasi, Tahap dan Kurva, Pembetulan warna, Padanan warna, Petua lapisan penyesuaian dan helah
Pelajaran 6
Keying yang lebih canggih Pengenalan kepada Keylight, Matte choker, bulu Matte, Menggunakan alat yang ditetapkan untuk membuat matte yang bersih, Kesan dan Ketepikan kesan perbezaan semasa
Pelajaran 7
Komposit & Mattes Kesan saluran, interpolasi topeng Smart, Menggunakan alat rotobrush, Autotracing filem, Alat Matte, Track mattes, Mod campuran lapisan
Pelajaran 8
3D Bekerja dengan kamera, Bekerja dengan lampu, Jenis lapisan campuran
Pelajaran 9
Penjejakan Motion Pergerakan menstabilkan dan meledingkan, Pergerakan Penjejakan, Penjejakan Kamera, Mengeksport Data trek ke Cinema 4D, Mengimport fail 4D Cinema dan lapisan sepadan untuk CGI
Pelajaran 10
Ungkapan Arahan pernyataan asas, Menghubungkan sifat bersama, Menerapkan aritmetik mudah kepada ungkapan, Perolehan secara acak, Pengawal pernyataan penuh pada Layers Object Layer
Pelajaran 11
Awan Kreatif Menggabungkan aplikasi, Penyegerakan, dan penyimpanan lain
Kursus Adobe After Effects CC (Lanjutan)

2 hari
Kursus yang dijadualkan ini menyediakan pengguna selepas After Effects kemahiran peringkat seterusnya untuk menguasai konsep dan ciri aplikasi dan termasuk banyak ciri-ciri maju dan tips & trik menggunakan CC versi baru. Jambatan jurang antara dapat menggunakan Selepas Kesan dan dapat mencipta kesan khas visual yang memukau dengan menggunakan teknik pengeluaran pasca profesional yang maju.

Kami juga mengesyorkan kursus ini untuk mereka yang merancang untuk mendapatkan status Ahli Pakar Adobe Certified dan menjadi pengatur profesional.

KETERANGAN KURSUS:

Kursus Adobe After Effects CC ini sepenuhnya membincangkan kerumitan dan kecanggihan yang terdapat dalam After Effects. Ia mengajar, dengan terperinci, petua dan kiat kehidupan sebenar yang akan dapat meningkatkan pengetahuan anda tentang perisian ini. Kursus ini lebih tertumpu kepada bekerja dengan Effects, 3D dan Expressions, walaupun topik-topik lain akan dibincangkan, dengan penekanan menggunakan ciri-ciri dalam cara yang kreatif dan menarik.

TERMASUK:
Nota dan Bahan
Makanan ringan

SIAPA HENDAK HADIR?
Sesiapa sahaja yang sudah mempunyai pengalaman bekerja dengan After Effects dan ingin mengembangkan kemahiran mereka di luar asas teras untuk membangunkan keupayaan pengeluaran video mereka. Kursus ini tidak sesuai untuk pengguna baru Selepas Kesan.

APA YANG ANDA AKAN MEMBELAJARAN:
Kesan berdasarkan masa
Ekspresi Terperinci
Kesan Lanjutan
3D lanjutan

PRASARISME
Pengalaman sistem operasi Macintosh dan pengalaman terdahulu yang bekerja dengan Adobe After Effects CC atau kehadiran terdahulu dari kursus Pengenalan Komprehensif kepada Selepas Kesan.

  • Mac OS X / PC Windows pengetahuan
  • Pengenalan Komprehensif kepada Kursus Selepas Kesan atau pengalaman yang setara.

PERSIJILAN
Penyempurnaan sijil diberikan setelah pelatihan selesai

Garisan Panduan Kursus Adobe After Effects CC (Lanjutan)
Pelajaran 1
Kesan Berasaskan Masa Teknik pergerakan perlahan dan bingkai berhenti, masa meregangkan ramping dan pengadunan, remaps masa yang kompleks, kabur gerakan tersuai.
Pelajaran 2
Cat Membaiki imej dan filem, lukisan pada matte, teknik animasi bingkai berhenti, tulis pada kesan teks dan helah cat lain.
Pelajaran 3
Komposisi Advanced Memahami bagaimana saluran benar-benar berfungsi, menggunakan kedalaman bit yang lebih besar, teknik membuat komposit yang lebih baik, membungkus cahaya, mensimulasikan kesan cahaya seperti mekar spekular.
Pelajaran 4
Pertengahan 3D Animasi dalam ruang 3D, keyframing paksi bebas, helah dengan lampu, helah dengan kamera. Membina pelantar kamera.Simulasi pantulan.
Pelajaran 5
Advance 3D Membina model dan bentuk 3D, teks dan bentuk tersulut, tersembunyi, membentuk lekapan 2D dalam 3D, peta persekitaran 3D, menggubah pelbagai pasang membuat aplikasi 3D.
Pelajaran 6
Pelacakan Pergerakan Lanjutan & Penstabilan Imej Menggunakan dan menghubungkan data trek, menstabilkan rakaman goyah, sudut sudut pinning, meneroka pelacak kamera 3D. Menggunakan Mocha untuk membuat trek. Pemindahan data dari mocha kepada AE. Menggunakan plugin Mocha kepada AE.
Pelajaran 7
Ekspresi Terperinci Kawalan ekspresi, gelung dan mengawal masa, bekerja dengan pembolehubah, mengawal julat, menggunakan fungsi matematik. Ungkapan dalam ruang 3D, nilai remapping, menghidupkan menggunakan ekspresi sahaja. Mewujudkan ungkapan yang kompleks dengan mudah. Menggunakan ungkapan audio untuk mengawal animasi.
Pelajaran 8
Kesan Lanjutan Kesan untuk rawatan warna dan pembetulan, penjana kesan, meneroka kegunaan baru untuk kesan, menggunakan topeng dengan kesan, kesan luaran dan plug-in, suite Trapcode, pemalam semula 3D.
WhatsApp chat
Skip to toolbar