Spread the love

Kursus Adobe Premiere Pro CC

Kajian Komprehensif Kursus Adobe Premiere Pro CC (Asas)

Download Adobe Premiere Pro CC 30 days trial at HERE

5 hari
Kursus Adobe Premiere Pro CC ini mengajar pelatih untuk membuat video berkualiti tinggi menggunakan alat pengeluaran yang hebat ini.

Belajar untuk mengedit dalam mana-mana format asli, kandungan sumber untuk Web dan mudah bertukar projek dengan perisian lain. Kursus ini merangkumi topik seperti aliran kerja kolaboratif yang mempercepat pengeluaran, pengekodan, penghantaran akhir dan banyak lagi.

KETERANGAN KURSUS:
Kursus Adobe Premiere Pro CC yang direka untuk membolehkan anda menerima mesej anda dengan kesan maksimum menggunakan keupayaan penyuntingan video yang kuat dan fleksibel dari Adobe Premiere Pro CC. Kursus ini menyediakan asas komprehensif dalam Adobe Premiere CC dan akan memberi anda kemahiran untuk membawa idea anda ke dalam hidup – sama ada anda menyunting video digital untuk penyiaran, web atau HD.

Kursus ini adalah berdasarkan kursus PP 101: Pengenalan kepada kursus Premiere Pro CC. Bagaimanapun, hanya asas-asas umum yang dilindungi, menyediakan liputan yang lebih komprehensif mengenai bahan tersebut.

TERMASUK:

  • Kursus Kursus
  • Media Latihan dan Manual

SIAPA HARUS HADIR?
Kursus Adobe Premiere Pro CC sesuai untuk sesiapa yang baru menyuntingnya. Kelajuan kursus ini membolehkan lebih banyak masa untuk mengamalkan latihan dan bertanya soalan.

APA YANG ANDA AKAN MEMBELAJARAN:

  • Asas pengeditan di Premiere
  • Menyesuaikan ruang kerja
  • Mengimport media
  • Mengedit dalam garis masa
  • Menambah kesan
  • Membuat tajuk
  • Mengeksport projek

PRASARISME:
Tiada prasyarat kecuali pengalaman sistem operasi Macintosh.

PERSIJILAN
Penyempurnaan sijil diberikan setelah pelatihan selesai.

kursus adobe premiere pro malaysia
Garisan Panduan Kajian Komprehensif Kursus Adobe Premiere Pro CC (Asas)
Pelajaran 1
Melawat Adobe Premiere Pro CC Pengeditan tidak linear dalam Adobe Premiere Pro, Meluaskan aliran kerja, Melawati antara muka Adobe Premiere Pro.
Pelajaran 2
Menyediakan projek Menyediakan projek, Menyediakan urutan.
Pelajaran 3
Mengimport media        Mengimport aset, Bekerja dengan Penyemak Imbas Media, Mengimport imej, Cache media, Menangkap dari rakaman video.
Pelajaran 4
Media Penganjur Panel Projek, Bekerja dengan sampah, Penganjur media dengan analisis kandungan, Rakaman pantau, Ubah suai klip.
Pelajaran 5
Keperluan Penyuntingan Video Menggunakan Monitor Sumber, Menavigasi Garis Masa, Perintah penyuntingan penting.
Pelajaran 6
Bekerja dengan Klip dan Penanda Kawalan Program Monitor, Menangani resolusi, Menggunakan penanda, Menggunakan Kunci Sinkron dan Kunci Jejak, Mencari jurang dalam Garis Masa, Klip bergerak, Mengeluarkan dan memotong segmen.
Pelajaran 7
Menambah Peralihan Apakah peralihan?, Edit mata dan mengendalikan, Menambah peralihan video, Menggunakan mod A / B untuk menyempurnakan peralihan, Menambah peralihan audio.
Pelajaran 8
Teknik Pengeditan Lanjutan Pengeditan empat mata, klip Retiming, Mengganti klip dan rakaman, Urutan bersarang, Pemangkasan tetap, Pemangkasan lanjutan, Pemangkasan dalam panel Monitor Program.
Pelajaran 9
Meletakkan klip dalam gerakan Melaraskan kesan Pergerakan, Menukar posisi klip, ukuran, dan putaran, Bekerja dengan interpolasi keyframe, Menggunakan efek yang berkaitan dengan gerakan.
Pelajaran 10
Penyuntingan Multicamera Proses multicamera, Mencipta urutan multicamera, Beralih kamera berganda, Menyelesaikan pengeditan multicamera, Petua penyuntingan multicamera tambahan.
Pelajaran 11
Mengedit dan Mencampurkan Audio Menetapkan antara muka untuk berfungsi dengan audio, Meneliti ciri-ciri audio, Melaraskan kelantangan audio, Melaraskan keuntungan audio, Menukar audio, Membuat edit split, Meluruskan tahap audio dalam urutan, Bekerja dengan Mixer Audio.
Pelajaran 12
Bunyi pengasah Bunyi manis dengan kesan audio, Meluruskan EQ, Menerapkan kesan dalam Mixer Audio, Membersihkan audio bising.
Pelajaran 13
Menambah Kesan Video Bekerja dengan kesan, kesan Keyframing, pratetap Kesan, Kesan kerap digunakan.
Pelajaran 14
Pembetulan dan Penggredan Warna Aliran kerja berorientasikan warna, Gambaran keseluruhan kesan berorientasikan warna, Memperbaiki masalah pendedahan, Memperbaiki keseimbangan warna, Kesan warna khas, Membuat penampilan.
Pelajaran 15
Meneroka Teknik Pengkomposan Apakah saluran alpha? Menggunakan penyusunan dalam projek anda, Bekerja dengan kesan Opacity, Bekerja dengan transparencie alpha-channel, Warna yang memetik pukulan greenscreen, Menggunakan matte.
Pelajaran 16
Mencipta Tajuk Gambaran keseluruhan tetingkap Titler, keperluan tipografi Video, Membuat tajuk, Mengait teks, Bekerja dengan bentuk dan logo, Membuat roll teks dan merangkak.
Pelajaran 17
Menguruskan Projek Anda Menu Projek, Menggunakan Pengurus Projek, Langkah pengurusan projek akhir, Mengimport projek atau urutan, Menguruskan kerjasama, Menguruskan cakera keras anda.
Pelajaran 18
Mengeksport Bingkai, Klip, dan Urutan Tinjauan opsyen eksport, Mengeksport bingkai tunggal, Mengeksport salinan induk, Bekerja dengan Pengekod Adobe Adobe, Bertukar dengan aplikasi penyuntingan lain, Rakaman pita.
Kursus Adobe Premiere Pro CC (Lanjutan)

2 hari
Kursus Adobe Premiere Pro CC (Lanjutan) selama dua hari untuk pengguna sedia ada yang ingin mengetahui segala-galanya mengenai apa yang Premiere Pro CC mampu dan bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik daripada kemampuan itu.

PENERANGAN KURSUS:
Kursus Adobe Premiere Pro CC mengajar para pelatih untuk membuat high-quality video menggunakan alat pengeluaran yang kuat ini.

Belajar untuk mengedit dalam mana-mana format asli, sumber kandungan untuk Web dan mudah menukar projek dengan perisian lain. Kursus ini merangkumi topik seperti kolaboratif aliran kerja yang mempercepat pengeluaran, pengekodan, penghantaran akhir dan banyak lagi.

KURSUS MANUAL TERMASUK:
Latihan Media

SIAPA HARUS HADIR?
Kursus Adobe Premiere Pro CC ini sesuai untuk mereka yang mempunyai pengalaman Premiere yang ingin mendapatkan pengetahuan yang luas mengenai perisian ini.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR:
Kursus ini akan memberi anda pemahaman yang sangat baik mengenai cara menggunakan Adobe Premiere Pro CC.

PRASYARAT
Pemahaman menyeluruh mengenai Premiere Pro CC, sebaiknya anda menghadiri kursus Adobe Premiere Pro CC (Fundamentals) atau mempunyai pengalaman yang sama.

PENSIJILAN
Penyempurnaan sijil diberikan selepas selesai latihan.

Kursus Adobe Premiere Pro CC (Lanjutan)

Kursus  Pro Premiere CC Advanced Course Outline

Pelajaran 1
Gambaran keseluruhan Pengurusan media yang berkesan, prosedur penangkapan Batch, Bagaimana untuk menangkap semula bahan ke dalam projek, Menggunakan OnLocation dan Adobe Story.
Pelajaran 2
Mengoptimumkan Sistem Prestasi 64-bit, enjin Main balik Mercury, Membuka pelbagai projek, Memeriksa tetapan main balik, Bekerja dengan kad tangkap video pihak ketiga.
Pelajaran 3
Mengimport Fail Mengimport dari Photoshop, Mengimport lapisan Photoshop sebagai turutan, Integrasi dengan Adobe Photoshop, Mengimport format fail video yang baru disokong, Mengimport fail RED R3D secara langsung.
Pelajaran 4
Penyuntingan Lanjutan Menggunakan Ripple and Roll, Menggunakan Slip dan Slide, Menggantikan atribut penahan klip (misalnya: penapis), Menggunakan tingkap Trim, Unlinking video dan audio, Mengedit petua dan petua, Menggunakan pelbagai, garis waktu yang nestable, Memasukkan poin kiu, Melancarkan licin di Premiere CC .
Pelajaran 5
Kesan Utama Kesan Ultra Key, Menghasilkan kunci bersih dengan latar belakang yang tidak sekata atau bermasalah, rakaman HD Chromakey dalam masa nyata, Bekerja dengan ketelusan dan saluran Alpha.
Pelajaran 6
Bekerja dengan Teks dan Dialog Menggunakan alat teks, Menggunakan kerning dan peneraju, Menggunakan tekstur, Membuat penggelek dan merangkak, Mencipta tali sokongan teks, Petua dan petua untuk penciptaan teks yang berkesan, Alat Analisis Ucapan, Memadankan dialog dari skrip ke skrin, Menemukan perkataan atau frasa tertentu.
Pelajaran 7
Menggunakan Bunyi Penyuntingan tahap sampel, penapis VST, Trek bunyi nesting tanpa rendering, Kesan berasaskan trek, bunyi surround 5.1.
Pelajaran 8
Bekerja dengan Gerakan dan Ketelusan Menetapkan keyframes, Menggunakan saluran alpha, Menggunakan kekunci warna, Menggunakan matte trek, Menggunakan slo-mo yang lebih baik, Pengetapan masa.
Pelajaran 9
Mengeksport Video Mencari dan mengeluarkan jurang dalam Garis Masa, Menggunakan Eksport Langsung, Pengeksport untuk penyiaran, Mengeksport untuk Definisi Tinggi, Mengeksport untuk web, Mengekspot masih, Integrasi dengan Kesan Selepas, Mengimport dari dan mengeksport ke Avid dan Potong Akhir, Output ke peranti mudah alih.
WhatsApp chat
Skip to toolbar